Nou in portofoliu: placi ABS disponibile intr-o varietate de culori si finisaje

Gama de plastice tehnice este completata acum de placi ABS METZO®PLAST, fabricate dupa cele mai inalte standarde de VitasheetGroup, cel mai mare producator european de materiale plastice extrudate. Materialele sunt disponibile intr-o varietate de culori si finisaje.

Gama de placi ABS comercializata de Geplast este disponibila intr-o varietate de culori si finisaje, fiind fabricate si placi cu tratamente speciale pentru rezistenta la factorii de mediu, comportamentul la foc (placile ABS METZO®PLAST ABS/MRF), reducerea zgomotului, precum si placi cu finisaje speciale mate sau lucioase.

Placile ABS fabricate de VitasheetGroup se disting prin:

  • Comportament foarte bun la termoformare
  • Usurinta in prelucrare
  • Rezistenta ridicata la impact
  • Gama variata de texturi si culori
  • Variante de placi cu fete lucioase sau mate
  • Disponibila si varianta FR (METZO®Plast ABS/MRF)

Placile ABS METZO Plast sunt disponibile la grosimi cuprinse intre: 1,20 si 10 mm, si latimi de placa ce pot varia intre  400 si 2400 mm. Alte formate sunt disponibile la cerere.

Datorita rezistentei ridicate acest material este folosit cu succes in domeniul constructiilor de masini si componente (autovehicule, masini si utilaje agricole, autovehicule pentru transportul public etc.), in sectoarele industrial si agricol, la fabricarea mobilierului si echipamentelor de depozitare interioara, precum si in productia publicitara.

CATRE PAGINA DE PRODUS >>

 


 

Despre producator:

VitasheetGroup este cel mai mare producator de extrudate din plastic din Europa, deservind de mai bine de 50 de ani piete de profil din peste 40 de tari.

 

getfile

Fabrica Julich-Kirchberg

Gama de placi ABS apartine companiei Metzeler, parte a VitasheetGroup, companie specializata in fabricarea de semifabracate din mase plastice. Fabrica Metzeler, “Julich-Kirchberg”, este situata intre orasele germane Aachen, Düsseldorf si Cologne si se distinge prin cele 17 linii de extrudare ce functioneaza 24/24h  producand semifabricate termoplastice atat sub forma de placi cat si sub forma de role. Fabrica are o capacitate de productie de peste 45,000 tone/an, furnizand o gama variata de plastice tehnice printre care se numara si placile ABS.

Compania este astazi principalul furnizor de materiale plastice din Germania si Europa, fiind certificata ISO 9001 si ISO 50001.