Plastice cu rezistenta ridicata la socuri mecanice

Semifabricate din policarbonat compact, polietilena si propilena cu rezistenta ridicata la impact.

Policarbonat compact: 

 

Placi compacte din policarbonat de calitate superioara gama Marlon FS ce se disting prin rezistenta ridicata la impact fara sa compromita proprietatile de transmisie a luminii. Desi au o greutate de doua ori mai mica decat a sticlei, panourile din policarbonat compact Marlon FS pot fi prelucrate si instalate cu usurinta, pot fi termoformate si indoite la rece.

Este disponibila si gama de panouri compacte din policarbonat Marlon FS Hard cu rezistenta avansata la abraziune, impotriva zgarieturilor, vandalismului si grafitului. Aceasta gama este special tratata pentru sporirea rezistentei la agentii chimici de curatare, solventi organici si elemente corozive.

Pentru aplicatiile de exterior care impun o rezistenta UV ridicata, este disponibila gama Marlon FSX Longlife cu tratament impotriva radiatiilor pe ambele fete.

Acest material se distinge printr-o rezistenta la impact (Charpy) >30 jK/mp.

Detalii material >> 


Polipropilena copolimer PP-C, POLYSTONE® P

PP H_grey_Septic

POLYSTONE® P copolymer este un material usor de prelucrat folosit in numeroase aplicatii, in special in productia de rezervoare, statii de epurare sau diferite echipamente in industria chimica.

Rezistenta la impact (Charpy) >40 jK/mp.

Detalii material >>

 

 


Polietilena PE300 natur (PE-HD), POLYSTONE® G

1

POLYSTONE® G natur este o polietilena PE300 (PE-HD). Materialul este usor de prelucrat si se foloseste in numeroase aplicatii. Fiind aprobat pentru contactul cu alimentele si datorita culorii albe, acest material se foloseste in special in industria alimentara.

Rezistenta la impact (Charpy) 12 jK/mp

Detalii material >>

 


Polietilena PE300 neagra (PE-HD), POLYSTONE® G black

PE300-negru_Geplast_98522450

POLYSTONE® G de culoare neagra este o polietilena PE300 (PE-HD). Este un material usor de prelucrat folosit in numeroase aplicatii, in special in productia de rezervoare, statii de epurare sau diferite echipamente in industria chimica.

Datorita culorii negre, acest material este protejat contra actiunii razelor UV, si de aceea se recomanda a fi folosit in aplicatiile exterioare.

Rezistenta la impact (Charpy) 10 jK/mp

Detalii material >>