COMPANIA

Despre Geplast

Geplast este lider national in domeniul importului si al distributiei de materiale pentru productia publicitara, constructii si solutii arhitecturale, acoperind intreg teritoriul Romaniei prin 12 centre de distributie situate in principalele orase din tara.

Cu un portofoliu de peste 1,000 de produse, Geplast reprezinta in Romania producatori de prestigiu din Europa precum: 3AComposites, Brett Martin, Parklex, ArGeTon, fibre C, Kommerling, Evonik Industries, Design Composites si multe alte marci de renume.

Dezvoltarea si diversificarea gamei de produse, alinierea permanenta la tendintele pietei si investitiile sustinute in sistemul logistic sunt elementele ce au condus la dezvoltarea Geplast si la consolidarea increderii clientilor si a partenerilor de-a lungul celor 22 de ani de activitate.

intra-pe-site

BROSURA GEPLAST

Vezi portofoliul de produse

DESCARCA BROSURA

Servicii Geplast

Consultanta si asistenta tehnica

Pe toata durata derularii proiectelor primiti asistenta tehnica cu privire la solutiile adecvate pentru toate materialele furnizate de Geplast. In vederea optimizarii bugetelor de achizitie, reprezentantii nostri va sustin cu servicii de consultanta financiara.

Geplast aplica un management al vanzarii de tip consultativ si furnizeaza materiale cu caracter tehnic unic pentru aplicatii speciale (aliaje specifice, dimensiuni si forme speciale, etc).

Debitare si frezare

Optimizeaza costurile pentru fiecare proiect.

Oferim solutii complete de optimizare a bugetelor la achizitia materialelor pentru constructii sau productie publicitara furnizate:

  • consultanta de specialitate;
  • asistenta tehnica;
  • optimizare a dimensiunilor pentru preintampinarea pierderilor.

In vederea prelucrarii materialelor punem la dispozitie operatiuni de optimizare a suprafetelor si lungimilor. Solicita Reprezentantilor Geplast debitarea si frezarea materialelor la cotele necesare.

Profile speciale dupa desen

Profilele dupa desen/schita, au o forma special conceputa conform cerintei clientilor, avand o proiectare individuala. Profilele se realizeaza din aliaj AlMgSi0,5 stare F22 , cu lungime standard de 6000 mm.

La cerere, pot fi extrudate profile speciale si din alte aliaje folosite in comert.

Pentru solicitari si comenzi, adresati-va Reprezentantilor Geplast zonali. Mai multe informatii privind profilele speciale dupa desen gasiti AICI.

Transport

Asiguram transportul materialelor pe teritoriul Romaniei.

Detinem un parc auto modern ce deserveste reteaua nationala si regionala de distributie formata din 12 puncte de distributie: Constanta, Ilfov, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Craiova, Galati, Baia Mare, Sibiu, Oradea, Bacau.

Prin intermediul retelei de distributie, asiguram livrarea materialelor oriunde pe teritoriul Romaniei.

DIVIZIILE GEPLAST

round1

Plastice industriale

Semifabricate din materiale plastice disponibile sub forma de placi, bare, tuburi, electrozi de sudura care au caracteristici mecanice deosebite, folosite in general in diferite aplicatii industriale care necesita indeplinirea anumitor cerinte tehnice.

round2

Productia publicitara

Materiale, sisteme si accesorii destinate productiei publicitare de mari si mici dimensiuni dar si domeniului constructii prin gamele de foi si profile din tabla, panouri din policarbonat si accesorii de montaj.

round3

Arhitecturale

Divizia ARHITECTURALE este specializata pe oferirea solutiilor de fatade ventilate si placari exterioare, design interior, pavimente si pardoseli si sisteme pentru invelitori si acoperisuri.